Hírek

2008.11.08. 11:43

Navracsics: itt az őszödi lemez B oldala

A Fidesz frakcióvezetője szerint Gyurcsány Ferenc az őszödi lemez B oldalát teszi fel, amikor párás tekintettel összefogást szorgalmaz, a miniszterelnök azonban nem tarthat igényt arra, hogy a Fidesz egyetlen szavát is elhiggye – Navracsics Tibor erről pártja országos választmányának szombati ülésén beszélt.

mti

A fideszes politikus a választmányi ülés nyilvános részén az elmúlt egy hónapot értékelve azt mondta: két évvel és két hónappal  az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülése után úgy látják, összesen  annyi történt, hogy az utóbbi egy hónapban, a "beindultunk című  számmal lejárt az őszödi lemez A oldala, és Gyurcsány Ferencék  feltették a B oldalt".

Mint mondta, ahogyan a régi bakelit kislemezeken az A oldalon volt mindig a sláger, a B-n pedig a melankolikusabb dallam, most is ezt látják, hiszen az elmúlt egy hónapban enyhén melankolikus hangulatban Gyurcsány Ferenc időnként remegő szájszéllel, párás tekintettel a kamerákba néz, és elrebegi, hogy fogjunk össze. Ugyanakkor Navracsics Tibor szerint az az ember, aki egy hónapja még a válság apostolainak nevezte a fideszes politikusokat, nem tarthat igényt arra, hogy elhiggyék egyetlen szavát is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!