Hírek

2009.11.21. 10:41

Sláger: "Magyarország egy olyan állam, ahol ilyen helyzet kialakulhat"

Szombaton már hivatalossá vált, ami tegnap még csak majdnem volt biztos: megszűnik a Sláger és kivonul az Emmis Magyarországról.

Világgazdaság Online

A Sláger Rádió honlapján az alábbi közlemény olvasható:

A Sláger Rádió amerikai tulajdonosa, az Emmis Corporation, a mai napon nehéz döntést hozott: jelenleg nem kívánja folytatni az analóg műsorszolgáltatást Magyarországon. "Nagyon fájdalmas döntés ez számomra is. Borzasztóan sajnálom, és nem csak az Emmis és a Sláger Rádió dolgozói miatt, hanem amiatt is, hogy Magyarország egy olyan állam, ahol ilyen helyzet kialakulhat" - mondta Jeff Smulyan, az Emmis tulajdonosa és vezérigazgatója.

A Sláger Rádió engedélye november 18-án lejárt. A rádió vezetői még az utolsó napon is reménykedtek abban, hogy tovább építhetik a legerősebb rádiós márkát.

"Annyira sok hallgató állt mellénk, mindenki minket szeretett volna hallgatni. Ezért is tartottuk kötelességünknek, hogy ha eleinte nem is országos frekvencián, de szóljunk valahol. Az elmúlt napokban napi 150 000 ember hallgatott minket csak az interneten. Megható leveleket kaptunk, és sokan ajánlották segítségüket ügyfeleink közül is. Ez úton köszönöm nekik is!"- mondta Heal Edina a rádió vezérigazgatója.

A tegnapi nap drámai fordulatairól itt olvashat

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!