Hírek

2011.05.10. 07:55

Újraválasztották Lázárt Jánost

Újraválasztotta frakcióvezetőnek a Fidesz parlamenti képviselőcsoportja Lázár Jánost. A politikus továbbra is igyekszik megszolgálni párttársai bizalmát.

MTI

 A politikus a hétfő esti frakcióülés után újságíróknak elmondta: igyekszik a bizalmat a következő időszakban megszolgálni, és elsősorban a kormány, valamint a parlamenti többség előtt álló "igen kemény" törvényhozási időszakban szeretne jó közvetítő, az együttműködés szervezője lenni, reményei szerint "legalább olyan eredménnyel és sikerrel, mint ahogy azt az elmúlt egy esztendőben el tudtuk végezni". Hozzátette azt is, reméli, hogy az elmúlt egy évben a Fidesz-frakció jó partnere volt a kormánynak, és "egy nehéz, azonban sikeres esztendőt" tudhatnak maguk mögött. Tájékoztatása szerint a frakcióülésen 184 igen szavazattal, egy nem ellenében választották ismét frakcióvezetővé.Az elkövetkező időszakról Lázár János azt mondta: azt tekinti a legnagyobb kihívásnak, hogy a sarkalatos törvények hogyan járulnak majd hozzá az ország újjászervezéséhez.
Lázár János megválasztásával 2014-ig irányíthatja a kormánypárti képviselőcsoport munkáját.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!