Ingatlanajánló

2023.03.18. 11:11

Fokihegyen még mindig lehet megfizethető, nagy házat kapni?

Egy Fokihegyen kínált, 192 nm-es, gerendás mennyezetű családi fészken ámulunk.

Ingatlanajánló

Azt hittük, hogy a helyi ingatlanpiac kínálatában már csak a több száz milliós luxus dívik ilyen alapterülettel. Erre tessék, itt egy barátságos és izgalmas otthon lehetősége!

Eladó “[...] Siófok csendes részén, a központhoz közel egy 192 m2-es, háromszintes családi ikerházat Fokihegyen. Az egységhez 327 m2-es saját telekrész tartozik. Az utcáról kedvező lejtésű viacoloros úton juthatunk be a garázsba. A pinceszinten található még egy műhely, egy kamra, egy tároló, és egy mosókonyha is. Belső lépcsőn érkezünk fel a földszintre, mely a közösségi tereket foglalja magában: kényelmes nappali, étkező, konyha, közlekedő, fürdőszoba, WC és egy hálószoba. Az előszobából indul a lépcső a tetőtérbe, ahol 3 db háló egy nappali, egy zuhanyzós fürdőszoba wc-vel, egy tároló és egy konyha biztosítja a család kényelmét. Mivel mindkét szint külön lakrészként használható, kiváló lehetőség akár két generáció együtt, de mégis külön lakhatására, emiatt megkapta a kedvező rezsi elszámoláshoz a kétgenerációs családi ház tanúsítványt. 

Fűtése gáz-cirkó, padlófűtéssel. Nyílászárói dupla fa nyílászárók, jól szigeteltek. A két fürdőszoba felújításra szorul, ezenkívül némely burkolat cseréjével, tisztasági festéssel és egy kis átalakítással egy kiváló helyen lévő családi ház tulajdonosa lehet. Az ingatlan a belvároshoz közel helyezkedik el, 1,5 km-re vasútállomás, buszmegálló, hajóállomás, közintézmények, 200 m-en belül elérhető orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, buszmegálló, boltok, M7 felhajtó. Ideális nagyobb családok, vagy akár két generáció számára a gyerekbarát környezet miatt.[...]”

További izgalmas, eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!