Kék hírek, bulvár

2007.11.05. 11:30

Iszonyat: a Balatonhoz utazott miután megölte az anyját

A Balatonhoz utazott miután megölte a saját édesanyját egy gyulai fiatalember. A gyilkos egy közlekedés balesetben halt meg hétfőn egy közlekedési balesetben.

Beol/Sonline

A gyulai rendőrkapitányságot vasárnap értesítették arról, hogy a furcsa módon a helyi asszonyt hozzátartozói sem láttak a hétvégén. A nyomozók ezért betörték lakásának ajtaját, majd ott, egy beépített szekrénybe zárva, véres ruhadarabok között megtalálták a meggyilkolt asszony holttestét.

A nyomozás során kiderült: a brutális gyilkosság elkövetésével a nő fia gyanúsítható, azonban a fiút nem találták meg azonnal.

A beol.hu információja szerint a fiatalember miután elkövette szörnyű tettét, autóba ült, és a Balatonhoz utazott, ahol egy szállodában töltött éjszaka után hazaindult. A férfi hétfőn hajnalban Kecskemét és Lakitelek között egy bolgár kamionnak hajtott és a helyszínen életét vesztette.
A rendőrök a gépkocsiban egy búcsúlevelet találtak, ebben az áll, hogy a fiú pillanatnyi elmezavara miatt gyilkolta meg édesanyját.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!