Kék hírek, bulvár

2010.02.13. 17:17

Nemi szervét mutogatta a lánynak a perverz férfi

A lány nagyon megijedt, ha azóta találkozik a perverz alakkal, elfut. Azt hitte a mutogatós férfi meg akarja erőszakolni.

Szex Elek

"A lányom 17 éves és egyik este sírva jött haza, mert egy férfi az álló nemi szervét mutogatta neki. Egyedül volt és nagyon megijedt, mert azt hitte, meg akarja erőszakolni. Azóta többször is látta a férfit, de mindig elfutott előle. Mit tanácsoljak a lányomnak?

A szakirodalom a perverziók közé sorolja a felvázolt viselkedést, és exhibicionizmusnak (magamutogatásnak) nevezi. Az exhibicionista főleg fiatal nők előtt mutogatja merev hímvesszőjét, közben önkielégítést folytat, és elvezi azt a megdöbbenést és riadalmat, amit maga körül kivált. Főleg férfiaknál fordul elő, ha mégis nő mutogatja magát, akkor az vagy sztriptíztáncosnő vagy prostituált, aki anyagi haszonért végzi és nem élvezetből."

Többnyire a férfi a kisebbrendűségi érzését akarja kompenzálni, hiszen az exhibicionizmus a legegyszerűbb módja annak, hogy valaki a férfiasságát fitogtassa, amihez még társul az az öröme is, hogy a nőt megijesztette, és így fölényt érezhet vele szemben.




Tehát amiatt érzett szorongását, hogy ő jelentéktelen és kicsi, vélt vagy valósan nagy pénisze riadalmat okozó mutogatásával kompenzálja. Elég gyakran előforduló perverzióról van szó.

Asszonyom, a lánya lehetőleg ne járjon késő eset egyedül haza, ugyanis ha egy fiú hazakíséri, kicsi a valószínűsége annak, hogy egy exhibicionista ijestegetni fogja őket a lámpa alatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!