Kék hírek, bulvár

2010.11.15. 14:29

Hihetetlen pózokban láthatjuk Fannyt - fotók, 18+

Fanny még szégyenlős volt első aktfotózása alatt, de a végeredmény meggyőzte, és most már nem csak művészi képeket vállal.

Sonline

Szeretjük sablonszerűen egyszerűnek gondolni a fotómodellek életét, pedig összetett világ az övék, erről győzött meg minket Müller Fanny is.
A huszonkét esztendős lány amellett, hogy aktfotókon modell, egyetemre jár és egy budapesti színházban dolgozik stúdiósként.

A magyar-filozófia szakos egyetemi hallgató 14 éves korában vett részt barátnőjével egy hostess-válogatáson, amiről kiderült hogy átverés, mert csak fotózásról volt szó, neki mégis megtetszett a légkör, ezért már kereste a hasonló lehetőségeket. Először csak portré és divatfotókat vállalt, de később egy fehérneműs fotózásnál rákérdeztek a művészi aktra is.

- Bevállaltam, de nagyon tartottam tőle - emlékezett vissza Fanny az első meztelen fotózására. - Szégyellős voltam, csetlettem-botlottam a díszletek és a lámpaernyők között, de amikor megláttam a végeredményt, nagyon megszerettem a műfajt - vallotta be. - A képek valóban művésziek voltak, a stúdióban bevilágítva csak az árnyékok, a fények és kontúrok tökéletes harmóniába kerültek velem az alkotásokon. -

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Fanny hihetetlenül sokoldalú, megmutatjuk!
[/caption]

Müller Fanny modellpályafutása innen egyenes utat vett, hiszen egyre többet hívták workshopokra és különféle bemutatókra is, ahol már nem csak művészi akt készült róla, hanem például autós, motoros beállítás, sőt másik lánnyal is fotózták egy sorozaton…

- Nagyon jól jön, hogy gyerekkorom óta balettezek, jazz balettezek, tornázok és táncolok, hiszen az állóképességre nagy szükség van egy többórás fotózáson - avatott be fizikai formájának alakításába a Fanny.  S erről a jó állóképességről a mostani sorozatot látva is meggyőződhetünk, itt is elég kicsavart pózokat kellett bemutatni. De ha játszani kellene a képeken, az sem okozna gondot a modellnek, hiszen a színház sok mindenre megtanította a lányt.

Fanny azt mondja, hogy mások számára nagyon furcsa lehet ez a világ, de ez nem az öncélú meztelenségről, hanem a kemény munkáról szól, és különben sem teheti meg, hogy elmenjen egy-egy kép erejéig a pornográfia felé.
Fannyt neves fotóművészek is felkérték már modellnek, több éven át dolgozott a sebesvízi nemzetközi foto workshopon, ahol Eifert János, Jung Zseni is lencsevégen fogta, de dolgozott már Szipál Péterrel és Wágner Ferenccel is.

Müller Fanny elmondás szerint addig folytatja a fotózásokat, amíg hívják modellkedni, a színházban eddig sem volt probléma aktképeiből, s nagyon reméli, hogy ezután sem kell aggódnia emiatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!