Kék hírek, bulvár

2014.02.16. 09:33

Balhé a kocsmában: kést szorított vitapartnere nyakához a férfi

A 36 éves hedrehelyi férfi egy hencsei presszóban előzetes szóváltást követően kést szorított az egyik vendég nyakához.

Sonline

A Kaposvári Rendőrkapitányság eljárást folytatott garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy hedrehelyi férfi ellen.
– A rendelkezésre álló adatok alapján a 36 éves férfi egy hencsei presszóban előzetes szóváltást követően egy kisméretű kést tartott az egyik vendég nyakához – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. – A terhelt a sértettnek sérülést nem okozott, azonban cselekményével a jelen lévőkben megbotránkozást, riadalmat keltett. G. Gábort a helyszínre érkezett egyenruhások elfogták és előállították a Kadarkúti Rendőrőrsre, ahol – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki.



– A Kaposvári Rendőrkapitányság az előzetes letartóztatásban lévő terhelt ellen folytatott eljárást befejezte – közölte az SMRFK. – A nyomozás során keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Kaposvári Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!