Kék hírek, bulvár

2014.08.10. 12:16

Kocsmai bunyó: ájultan zuhant a földre a második ütés után

Egy vita fajult verekedéssé egy siófoki vendéglátóegységben: a sértett a második ökölcsapás után ájultan zuhant a földre.

Sonline

– A Siófoki Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást egy tarjáni lakos ellen. – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. – A rendelkezésre álló adatok szerint egy siófoki vendéglátóegységben két férfi szóváltásba keveredett. A vita hevében a 25 éves férfi ököllel arcon ütötte a sértettet, aki ettől elesett, majd felkelt, és a bántalmazója után rohant. Ekkor a fiatalember ismét ököllel arcon csapta, a sértett az ütéstől újra a földre esett, és eszméletét vesztette.



– A bántalmazott férfi – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett – közölte az SMRFK. – Az egyenruhások P. Zoltánt elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, s – szabadlábon hagyása mellett – gyanúsítottként hallgatták ki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!