Kék hírek, bulvár

2014.08.10. 10:02

Riadalom a kocsmában: fejszenyéllel ütötték le a vendéget

A taranyi férfi és két fiatalkorú társa egy helyi kocsmában vita keveredtek a vendégekkel, a szóváltást pedig egy fejszenyéllel zárták le.

Sonline

– A Nagyatádi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy taranyi férfi és két fiatalkorú fiú ellen – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. – A rendelkezésre álló adatok szerint a 38 éves férfi, s 16 éves és 17 éves társa elmentek egy helyi presszóba, majd szóváltásba keveredtek a vendégekkel, fenyegették őket. A vita során a férfi egy fejsze nyelével az egyik vendéget tarkón ütötte, aki ettől elesett. A sértett a bántalmazás következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.



– A három elkövető cselekményével olyan kihívóan közösségellenes magatartást tanúsított, mellyel másokban megbotránkozást, riadalmat keltett – közölte az SMRFK. – Az egyenruhások B. Imrét és a fiatalokat elfogták és előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra, s – szabadlábon hagyásuk mellett – gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!