Kék hírek, bulvár

2015.04.19. 10:07

Pisztoly az ülés alatt: az utasok nem tudtak a fegyverről, fotó

A balatonkeresztúri rendőrök befejezték a nyomozást egy sávolyi férfi ellen, aki maroklőfegyvert és lőszereket rejtett el az autójában.

Sonline

A Marcali Rendőrkapitányság lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy sávolyi férfi ellen.
– A rendelkezésre álló adatok alapján a balatonkeresztúri rendőrök (még február 12-én) Szegerdő külterületén ellenőriztek egy autót és annak három utasát – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. – Az egyenruhások a személygépkocsi átvizsgálásakor – a bal első ülés alatt elrejtve – egy maroklőfegyvert és lőszereket találtak. Az utasok közül senki sem rendelkezett a fegyver tartásához szükséges engedéllyel, és azt is tagadták, hogy tudtak volna a fegyverről. A járőrök mindhármukat elfogták és előállították a Marcali Rendőrkapitányságra.



– Az ügyben kirendelt igazságügyi fegyverszakértő véleménye alapján a fegyver éles lőfegyvernek, a lőszerek pedig éles lőszernek minősülnek – közölte az SMRFK sajtószolgálata. – A nyomozók az eljárás során a két nőt tanúként, míg a 40 éves Sz. Cs.-t gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetett. A Marcali Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Marcali Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!