Kék hírek, bulvár

2016.02.08. 10:32

Tolvajokat fogtak a rendőrök

Vadkerítés fa elemeit lopta el két tizennyolc éves férfi Drávagárdony külterületéről, mindkét fiatalembert gyanúsítottként hallgatták ki.

Sonline

A Barcsi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást két drávagárdonyi férfi ellen.
A rendelkezésre álló, rendőrségtől kapott adatok szerint ismeretlenek Drávagárdony külterületén lévő vadkerítés fa elemei közül mintegy húsz darabot lefeszítettek és elloptak január 1. és február 7. között. A nyomozás során felmerült adatok alapján a rendőrök azonosítottak és elfogtak két 18 éves férfit, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatóak voltak.



A körzeti megbízottak P. F.-t és H. A.-t elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki. A fiatalemberek az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!