Kék hírek, bulvár

2017.06.30. 12:01

Sokkos állapotban találtak az elsodródott fiatal szörfösre

Két esetben kellett az erős szélben menteniük a vízirendőröknek. Egyik estben egy fiatal fiú sodródott el a parttól szörfözés közben, de egy vitorlás motorja is megadta magát cserben hagyva a fedélzetén tartózkodó három utasát.

Sonline

A Balatonberény előtti vízterületen került bajba egy 10 éves kaposvári fiú, akit a viharos szél elsodort szörfözés közben. A keszthelyi vízirendőrök siettek a fiatal segítségére, akit 600 méterre a parttól találtak meg, majd kimentették. A fiú sokkos állapotban volt az ijedtségtől, de biztonságban partra vitték és édesapjának adták a fiatalt. Az eset alatt II. fokú viharjelzés volt érvényben.

Szintén a vízen kerül bajba három személy, amikor a parttól 300 méterre, Keszthelynél meghibásodott a vitorlásuk motorja és az erős szélben nem tudtak visszajutni a partra. Az egyenruhások a hajót vontára vették és a két férfit meg a női utast a kikötőbe vitték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!