fotók

2020.03.02. 12:05

Elítélték a lengyeltóti trafikrablót

Napokon belül ítéletet hoztak a dohánybolti rabló ügyében.

K.G.

Nem csak a rablási kísérlet után került rekord idő alatt rendőrkézre a rabló, de az ítéletet is gyorsan meghozta a bíróság. A Fonyódi Járásbíróság gyorsított eljárásban 6 év 10 hónap fegyházbüntetést szabott ki a 40 éves férfira, mert 2020. február 26-án délután 16 óra körül ittasan megtámadta egy lengyeltóti trafik alkalmazottját. Késsel a kezében megfenyegette az eladót azért, hogy a kasszában lévő pénzt adja át neki. Közben egy vásárolni érkező vevő lépett az üzletbe, és megzavarta a rablót. A vevő azonnal értesítette a rendőröket, akik perceken belül a helyszínre érkeztek és elfogták a vádlottat.

A tettes azzal indokolta a bűncselekményt, hogy az anyagi helyzetét kilátástalannak ítélte. Az ügyészség a vádlottat azonnal bíróság elé állította, ily módon két nap sem telt el a rablás elkövetésétől az ítélet meghozataláig, melyben a bíróság elrendelte a vádlott letartóztatását is. Az ítéletet az ügyész tudomásul vette, míg a vádlott és védő fellebbezést jelentett be, így az eljárás a Kaposvári Törvényszéken folytatódik majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában