Segítség

2019.04.08. 09:35

Keresik az idős nagyberki férfit, nem tudnak hollétéről

A kaposvári rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 72 éves férfi felkutatásában.

Sonline

A Kaposvári Rendőrkapitányság egy nagyberki lakost keresett eltűnése miatt, aki vasárnap az esti órákban egy nagyberki intézményből ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, tartózkodási helyéről sem tudni semmit. A férfi keresése eddig eredménytelennek bizonyult, ezért a lakosság segítségét kérik a rendőrök.

Kérjük, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányságon (7400 Kaposvár, Szent Imre utca 12.), vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.”

Frissítés:

Hétfőn délelőtt az igali járőrök Kisgyalán külterületén megtalálták a férfit, aki betegsége miatt térben és időben nem tud tájékozódni. Épségben töltötte az éjszakát a szabadban, de a mentőszolgálat munkatársai megfigyelésre a kaposvári kórházba szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában