alávaló tettek

2019.01.22. 08:41

Két nő fosztogatta az időseket Kaposváron

Kifosztás bűntette miatt indítványozta a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség két nő letartóztatást, akik idős embereket tévesztettek meg.

K.G.

Handcuffed Suspect

A 24, illetve 39 éves nőn Kaposváron, Nagykanizsán és Veszprémben vette el a nyugdíjasok értékeiket. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozásának végeredménye szerint a módszerük minden esetben azonos volt.

A két nő társasházi lakásban egyedül élő, idős asszonyokat szemelt ki, akiknek a figyelmét a fiatalabb gyanúsított különböző mondvacsinált indokkal az egyik helyiségben lekötötte. Közben a sértett a lakás többi részében történteket nem tudta figyelemmel kísérni. Ezalatt a másik nő észrevétlenül tudott értékek után kutatni. A páros a bűncselekmények elkövetése révén több mint fél millió forintot zsákmányolt. A Kaposvári Járásbíróság ügyeletes nyomozási bírója az ügyészség indítványának helyt adva a gyanúsítottak letartóztatását elrendelte. A két nőt a bíróság már korábban is elítélte ilyen jellegű bűncselekmények elkövetése miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában