viszonzatlan bűnös vágy

2019.12.09. 09:23

Terhes nőt zaklatott a kaposvári férfi

Egy belvárosi üzletben zaklatott egy terhes nőt egy többszörösen büntetett előéletű, 30 éves férfi úgy, hogy percekig nem engedte ki a szorításából.

K.G.

A Kaposvári Járási Ügyészség aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértése miatt emelt vádat ellene. A férfi 2019 májusában Kaposváron bement az egyik üzletbe, ahol az ott eladóként dolgozó, 7 hónapos terhes eladónőt zaklatni kezdte, de a sértett egy idő után megelégelte a vádlott viselkedését, és kivezette az utcára.

A vádlott azonban nem hagyta annyiban a dolgot és másfél órával később, késő délután visszatért az üzletbe. Ekkor már a sértettet annak akarata ellenére átölelte, a karjait lefogta, az arcát a nő nyakába nyomta, tőle csókot kért, és nem engedte a boltból kimenni. A sértett a bolt nyitott ajtaján keresztül hiába kérte a járókelőket, senki nem sietett a segítségére, sőt egy gyalogos még vissza is szólt, hogy neki munkába kell mennie.

A vádlott mintegy 7 percen keresztül dulakodott a kitartóan védekező állapotos nővel, mire az egyik szomszédos üzletben meghallották a kiabálását és megfékezték a férfit, akit a rendőrök kiérkezéséig vissza is tartottak a helyszínen. A bűncselekmény miatt a nőnek és a magzatának nem lett egészségügyi problémája. A férfit elfogták, majd az ügyészség kezdeményezésére a bíróság elrendelte a letartóztatását. Korábban már rablás miatt is elítéltek, most is börtönbüntetésre és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt az ügyészség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában