fotók

2019.11.22. 14:16

Vádemelés: Késsel szúrta meg két vitapartnerét egy férfi Marcaliban

Sonline

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, 2019. július 13-án a délutáni órákban egy marcali vendéglátóegység előtt négy személy összeverekedett. A kiérkező rendőrök két erősen vérző férfit találtak a helyszínen, akiket a mentők kórházba szállítottak.

A nyomozók megállapították, hogy a 45 és 62 éves férfi korábbi sérelem miatt dulakodni kezdett a két sértettel. Az egyikük késsel több alkalommal megszúrta és megvágta mindkét személyt, amelynek következtében nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedtek. A két támadót a rendőrök előállították és őrizetbe vették, majd a bíróság letartóztatásukat rendelte el.

Az életveszélyt okozó testi sértés kísérlete és garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárásban a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a szükséges cselekményeket elvégezte, és az iratokat 2019. november 21-én vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!