Közélet

2007.03.05. 08:20

Példát statuált a lakócsai óvodavezető a wc-ben

Narancshéjat szórt a wc-be egy hat éves roma kislány Lakócsán, az óvodavezető ezért saját kezével szedette ki vele - hívta fel a figyelmünket az esetre felháborodott apuka.

SONLINE

Orsós Zoltán mint mondta: értetlenül áll a történtek előtt, szerinte egy óvodás korú kislány nem tudhatja, hogy eldugul a wc a gyümölcs héjától. Ráadásul az óvoda vezetője nem csak az ő gyermekét, de másik két kislányt is megbüntetett, holott ők valóban nem tettek semmit. A példát statuáló pedagógus a wc-matatást követően lefertőtlenítette a gyerek kezét, majd azt mondta, hogy mostantól nem lehet napos a kislány, hiszen aki a wc-ben nyúlkált, az többé nem terítheti meg az asztalt.

Orsós Zoltánról korábban olvashattak lapunkban, ő az a fiatalember, aki hét évvel ezelőtt börtönben ült, azóta azonban munkát szerzett, három gyermeket nevel és sikerült újra beilleszkednie a közösségbe.
A lakócsai óvoda vezetője nem nyilatkozott az ügyben, így nem tudni, miért alázta meg a gyermeket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!