Közélet

2008.09.04. 11:49

Rácsok mögött ünnepeltek

Ünnep a rácsok mögött – Szent Adorján napi rendezvényt tartottak csütörtökön délelőtt a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási (BV) Intézetben.

Harsányi Miklós

Idén 13. alkalommal szervezték meg a szakmai napot. A kaposvári ünnepi állománygyűlésen elhangzott: azokat a felkészült szakembereket ünneplik, akiknek feladata a bv-intézet törvényes rendjének fenntartása, a fogvatartottak biztonságos őrzése, nevelése, oktatása. Teszik ezt a hit erejével, a Szent Adorjáni szellemiséggel.
[caption id="" align="aligncenter" width="600"] Elismerték a munkájukat, Paréj Attila zászlós fegyvermester, Berta Sándor alezredes intézetparancsnok
[/caption]
A rendezvény keretében elismeréseket is átadtak. Helyben négy tiszthelyettest soron kívül előléptettek, nyolcan parancsnoki jutalomban részesültek. Két szakember felsőbb szintű elismerést kapott; egy főhadnagyot századossá léptettek elő, míg egy főtörzsőrmestert pénzjutalmat vehet át az országos ünnepségen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!