Közélet

2009.08.14. 16:57

Miskolci lányé a nap balatoni dekoltázsa

A délelőtti eső után délutánra ismét kisütött a Nap a Balaton-parton. Tócsakerülgetés közben meg is találtuk a nap balatoni dekoltázsát.

Vízisikló

Pénteken délelőtt egyszer beborult az ég, majd félórás eső után ismét előkerült a meleget adó égitest. Egyáltalán nem volt hideg, ennek ellenére az emberek valahogyan elkerülték a Balatont. Délutánra kicsit javult a helyzet, kezdtek felszáradni a tócsák, így reményteljesebben indulhattunk szokásos körsétánkra. Ennek ellenére azért sikerült megmerülni fél bokáig egy pocsolyában a strandon, két mentségünk, hogy közben megtaláltuk a nap dekoltázsát és a cipőnk sem volt új. Persze így a régi lett sáros.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Vaskó Tímea
[/caption]

Vaskó Tímea múlt héten vasárnap érkezett Miskolcról egy nagyobb társasággal a Balatonhoz. A harminc éves lány eladóként dolgozik a borsodi megyeszékhelyen. Tímea elmondta, hogy vasárnapig maradnak a Balatonnál, ami szerinte kifejezetten kellemes hőmérsékletű volt a héten annak ellenére, hogy meglehetősen változékony időjárásban kellett élvezniük a nyaralást a magyar tengernél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!