Közélet

2009.11.11. 19:13

Közös szavazást sürget két fideszes képviselő

Két Fideszes országgyűlési képviselő Mátrai Márta és Heintz Tamás tájékoztatta szerdán a sajtó képviselőit a költségvetéshez beadott módosító indítványukról. Elhangzott: ugyan a módosító indítványukat leszavazták, így a 67-es útra vonatkozóan egy kapcsolódó módosító javaslatot adtak be.

F. Szarka Ágnes

Kolber István tartózkodott a szavazásnál – mondta Mátrai Márta, – így úgy gondoltuk, hogy van esély a 67-es út átépítésének, 2x2 sávra bővítésének, ha kapcsolódó módosító javaslatot nyújtunk be. Megvalósulása esetén húsz perc alatt elérhető lenne az autópálya. Ez kell ahhoz, hogy megpezsdüljön a város élete, munkahelyek teremtődjenek. Reményeink szerint az útberuházás elindítására van remény, még a költségvetés záró szavazása előtt. Ez lenne mindannyiunk érdeke.



Heintz Tamás szerint a parlamentben a széthúzás helyett időnként együtt kellene szavazni a somogyi képviselőknek, függetlenül attól, hogy melyik párt tagjai.
– Így sem tudnánk megváltani a világot – mondta Heintz Tamás,– de legalább látható lenne egy egység, ami kötelező lenne ahhoz, hogy tovább tudjunk lépni. A nemzet, haza, város kérdésében egyett kell értenünk. Enélkül nincs haladás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!