Közélet

2010.03.09. 19:32

Szászfalvi szerint hazánk újjáépítése a tét

Tizenkétezernél többen adták eddig nekem ajánlócéduláikat, ami bizalmat jelez és felelősséget jelent – mondta fórumán Csurgón Szászfalvi László országgyűlési képviselőjelölt (Fidesz-KDNP).

Varga Andrea

Az emberek többsége változást akar – folytatta Szászfalvi László. – A rendszerváltás eredeti eszméje az elmúlt nyolc évben teljesen kisiklott. 2002-ben az unióhoz csatlakozó országok közül élen jártunk minden területen. Most, nyolc éves MSZP-SZDSZ-kormányzás után Magyarország a sereghajtó. Minden romokban hever, az egészségügytől a gazdaságig. Az április 11-i választás történelmi jelentőségű lesz, tétje: tudunk-e változtatni, az országot ujjá tudjuk-e építeni.

Szászfalvi László a programjából kiemelte: egymillió munkahelyet szeretnének teremteni, mert először a gazdaságot kell beindítani. A kis- és középvállalkozások, a magyar termelők támogatása, az adó radikális csökkentése, a magyar nemzeti vagyon föld- és vízkészlet megőrzése ugyancsak fontos feladat.



Pálffy István országgyűlési képviselőjelölt hangsúlyozta, a múltról beszélni kell. Már csak azért is, mert a huszonkétezer milliárdos államadósság és a harmincezer milliárd forint ellopott állami vagyon minden magyar állampolgár vállára 5,5 milliós terhet rakott az elmúlt 8 évben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!