Közélet

2010.06.18. 20:12

A TV helyett az igazgató fizetett

A Somogyi Hírlap június 12-i számában, valamint a Sonline.hu hírportálon „Gyenesei pert nyert a Somogy TV ellen” címmel olvasható cikkel kapcsolatban Kresz László, a televízió ügyvezető igazgatója az alábbiakról tájékoztatta szerkesztőségünket.

SONLINE

Gyenesei István a Somogyi Hírlapnak azt nyilatkozta, hogy „A fővárosi ügyvéd díjazására és a perköltségekre kifizetett jelentős összeget hasznosabb célokra is fordíthatta volna a megyei önkormányzat által fenntartott Somogy Televízió.” A valóságban azonban a per a televíziónak egyetlen fillérjébe sem került, mert a perköltséget – 36.000 forintot – és az ügyvéd honoráriumát – 30.000 forintot – is a saját pénzemből befizettem a Somogy TV pénztárába. Egyébként a Gyenesei Istvánnak megítélt 27.000 forintot is bármikor átutaljuk, ha megadja a számlaszámát, mert már májusban azt is befizettem a Somogy TV pénztárába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!