Közélet

2011.11.22. 13:20

Adventi vásár és szilveszteri buli a belvárosban

A jól megszokott programokkal, karácsonyi vásárral, szabadtéri vendéglátással, valamint kiemelt eseményként a négy adventi vasárnap különleges rendezvényeivel várja Kaposvár a helybelieket és a látogatókat advent idején.

Márkus Kata

A vasárnapi kiemelt rendezvényeinkkel minél több kaposvárit szeretnénk lecsalogatni a Kossuth térre – mondta az adventi programokat beharangozó keddi sajtótájékoztatón Stickel Péter oktatási igazgató. – A november 27-től december 23-ig tartó programsorozatra másfél millió forintot költ a város, s további hatszázezer forintos egyéb bevételből gazdálkodhatnak a szervezők.

Berlik Mária programszervező az Agóra szolgáltatásait, a klasszikus karácsonyi játszóházat és a mesterségbemutatót ajánlotta az érdeklődők figyelmébe. – S az idén az igényekhez igazodva a szabadtéri vendéglátóhelyek mellet zárt melegedő is várja a vendégeket a Kossuth téren – mondta.



Stickel Péter a sajtótájékoztatón bejelentette: az idén szilveszter napján este tíztől hajnali kettőig lesz közös óévbúcsúztató a Kossuth téren. – Pályázati forrás sajnos nem állt rendelkezésre a lebonyolításához – hangsúlyozta Stickel Péter –, így nagyvállalatok támogatásaiból finanszírozzuk a rendezvényt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!