Közélet

2012.02.03. 20:13

Forró erotika, egyetemi rangsor, küzdelem a jogszabályokkal

Címkék#Kaposvár

Hogyan jön össze a forró erotika a matematikával? Miként veszik fel a harcot a mozgássérültek a jogszabályokkal? Kiderül a Somogyi Hírlap szombati számából.

Sonline

Leszázalékolás: sérültekből sértettek lettek

Minden elképzelhető hazai és nemzetközi jogi fórumot igénybe vesz igazának érvényesítése, a megváltozott munkaképességűeket érintő januári jogszabályok felülvizsgálata érdekében a Mozgássérültek Egyesületeinek Országos Szövetsége. Az érintettek véleményét a Somogyi Hírlap szombati számában olvashatják el.

Rideg matematika és forró erotika

Charles Simonyi az űrből adott rádióinterjújában említette meg, hogy az Obádovics-féle tankönyvből értette meg a matematikát. Dedikált is gyorsan egy példányt az amerikai-magyar űrutazónak Obádovics J. Gyula. A matematikussal készült írásunkatt a Somogyi Hírlap szombati számában találják meg.

Javított helyezésén a Kaposvári Egyetem

Javított a 167 kar összesített rangsorában elért helyezésén a Kaposvári Egyetem négy képzési területe. A gazdaságtudományi, a művészeti és a pedagógiai kar előrébb, az állattudományi hátrébb került, s összesen 23 hellyel (önmagához képest 9 százalékos előrelépés) jobb a kaposvári kampusz teljesítménye. A kari rangsorról készített írásunk a szombati Somogyi Hírlapban jelenik meg.

Összecsapások a futballtragédia után

Tovább folytatódtak a zavargások az egyiptomi futballtragédia után. A több mint hetven halálos áldozatot követelő összecsapások után sem nyugodtak még le az indulatok. A részletek a Somogyi Hírlap szombati számából derülnek ki.

A témákról bővebben a Somogyi Hírlap szombati számában olvashatnak. Tekintse meg a Somogyi Hírlap előfizetési akcióit!

Somogyi Hírlap előzfizetés

Kérjen próbaolvasást

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!