Közélet

2012.02.17. 21:03

Túlterhelt gyerekek, KVG-saga, megérkezett a Ryanair

Címkék#Kaposvár

Mi engedhet meg magának egy edző? Miért állt félre Püspök Rudolf? Versenyezhet bárki a Ryanairrel? Mi a célja a Gazpromnak Magyarországgal? A kérdésekre a választ a szombati Somogyi Hírlapban találja.

SONLINE

Erőszakos edzők, túlterhelt gyerekek

A sportban tapasztalható erőszakosság a világ számos helyén így Magyarországon is többnyire tabutémának számít. Elég a magából kikelve üvöltő edzőre, a teljesítményért túlhajszolt gyerekekre, a minél jobb eredmény elérését kényszerítő szülőre gondolni. A gyerekek persze jobb híján igyekeznek megfelelni az edzői és a szülői elvárásoknak, de sok esetben eközben sérülnek a jogaik. A velük foglalkozó felnőttek közül akad, aki nincs tisztában azzal, hogy meddig mehet el.
A témáról bővebben a Somogyi Hírlap szombati számában olvashatnak.

Püspök félre állt a város útjából

Varázsütésre kapott zöld utat a Kaposvári Városgazdálkodási Zrt. (KVG) három céggé darabolása a társaság e heti közgyűlésén. A varázspálca elő-előkerülő eszköz a lapátok, seprűk és kukák természetes közegében: a mostani varázslat is műhelytitok egyelőre.
A KVG-saga újabb felvonását a szombati Somogyi Hírlapban olvashatják.

Újra Ferihegyen a Ryanair

Megkezdte budapesti működését az ír Ryanair. Az öt repülőgépes bázis 350 millió dolláros beruházást jelent. A Malév által üresen hagyott, a fapados légitársaságoknak eddigi drágának számító kettes terminálról felszállt az ír fapados légitársaság első járata Barcelonába, majd a második Londonba.
Az eseményről készült riportunkat a szombati Somogyi Hírlapban találja.

Érdekli a Gazpromot a magyar gáztárolás

Európa – s benne Magyarország – olcsóbb gázt és stabil ellátást akar. Fő szállítója, az orosz Gazprom Export vezérigazgatója, Alekszandr Medvegyev – aki egyben a Gazprom elnökhelyettese is – cége árképzéséről, új szállítási útvonalairól, Európa alternatív gázforrásairól és a magyarországi együttműködésről beszélt.
A Gazprom Export vezérigazgatójával készült interjút a Somogyi Hírlap szombati számában olvashatja.

További cikkeinket keresse a Somogyi Hírlap szombati számában. Tekintse meg a Somogyi Hírlap előfizetési akcióit!

Somogyi Hírlap előfizetés

Kérjen próbaolvasást!



Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!