Közélet

2012.08.16. 00:00

Rossz időben is jó helyen!

Promóció Már közel 200 szolgáltató és látványosság csatlakozott a 2009-ben megálmodott, a Balatoni turista szezon kinyújtását célzó BalaZone védjegyhez.

(x)

Az Európai Unió és Magyarország kormánya által támogatott projekt folyamatosan gyűjti a Balaton körüli partnereket. Az elképzelés lényege, hogy összegyűjtse és egy „ernyő” alá szervezze a Balaton azon gyöngyszemeit, amik nem csak a szikrázó napsütés és jó idő esetén nyújtanak kikapcsolódási lehetőséget.  Így olyan szálláshelyek és szolgáltatók csatlakozhatnak a BalaZone-hoz akik vállalják, hogy rossz idő esetén is tartalmas programokkal, látnivalókkal várják a Balatoni régióban megforduló turistákat. 



A Simplyzone Kft. évek óta üzemelteti a balatonboglári Simply Szállót, így saját bőrükön tapasztalták a védjegy alapítói, hogy mekkora problémát jelent a térségnek az egyre rövidülő balatoni szezon. Rengeteg nemzetközi példát körbejártak és arra az elhatározásra jutottak, hogy saját erőből próbálnak tenni a 20 éve fennálló trend ellen. A védjegy alá szerveződés csak az első lépés, tervezik, hogy a jövőben folyamatosan szerveznek online képzéseket a partnereiknek amely által a balatoni vendéglátás folyamatosan fejlődhet.



A balazone.hu oldalon megtalálhatjuk a buzsáki hímzést, borászatokat, vadásztársaságokat, múzeumokat, éttermeket és vendégbarát szálláshelyeket. A védjegy körüli hazai és nemzetközi marketingakciók elősegíthetik a régi jobb turisztikai kihasználtságát.



www.umvp.eu

Már közel 200 szolgáltató és látványosság csatlakozott a 2009-ben megálmodott, a Balatoni turista szezon kinyújtását célzó BalaZone védjegyhez. (x) Balazone -->

Címkék#Hirdetések

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!