Közélet

2015.08.16. 08:34

Miss Balaton: gyönyörű inkei lány nyerte a közönségszavazást

Az inkei Borongics Anett nyerte a Miss Balaton by Cosmopolitan közönségszavazását, a korona pedig egy békéscsabai lány fejére került.

Sonline

A látványos balatonfüredi show-n a versenyzők először sportos öltözetben, majd bikiniben és egyedi nyári szettekben mutatták meg magukat. A külső mellett nagy hangsúlyt kapott az intelligencia is, a megmérettetésen a zsűritagok kérdéseire is válaszolniuk kellett a gyönyörű hölgyeknek.
[caption id="" align="aligncenter" width="430"] Borongics Anettnyerte a közönségszavazást
[/caption]
A Miss Balaton by Cosmopolitan fináléjában a koronát, az egy éven át havi százezer forintot és az autót Viczián Csilla nyerte. Első udvarhölgye Ricza Nicoletta, a második Török Alexa lett.



A Miss Balaton döntőjébe két somogyi lány is bekerült: az inkei Borongics Anett és a kaposvári Brunner Gina is. A finálé előtt mindketten azt nyilatkozták a szerkesztőségünknek, hogy már a döntőbejutást is hatalmas sikernek tartják. Az inkei lány, aki tavalyi is részt vett már a megméretésen, végül nagy sikert ért el, hiszen megnyerte a közönségszavazást.

A szakmai zsűri tagjai

Mádai Vivien, Király Linda, Varga Izabella, Nyári Diána, Dammak Jázmin, Hárai Balázs, Mártha Imre. A rendezvényen részt vett többek között Epres Panni, Dukai Regina és Horváth Éva is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!