Közélet

2016.05.24. 14:24

MSZP: Harangozó Gábor lett a megyei elnök

Egyhangúlag, ellenszavazat és tartózkodás nélkül választotta elnöknek az egyedüli jelöltet, Harangozó Gábort az MSZP somogyi szervezete.

Márkus Kata

A hét végi tisztújító közgyűlésen általános alelnök lett Horváth István, Gelencsér János és Horváth Zoltán, s választókerületi elnökké választották az egyes kerületben Pintér Attilát, a kettesben Csendesné Murányi Ibolyát, a hármasban Harján Dávidot, a négyesben pedig Harangozó Gábort. A mandátumok két évre szólnak.



– A mostani tisztújító közgyűlés rendhagyó volt – mondta el érdeklődésünkre Harangozó Gábor újraválasztott elnök –, meghívtuk ugyanis valamennyi országos elnökjelöltet az ülésre. Mind a négyen bemutatkoztak, s ez alapján a somogyi szervezet Harangozó Tamást támogatta, Molnár Gyula pedig egyharmados támogatást kapott.
A megyei tisztújítást megelőzően az MSZP kaposvári szervezete is új tisztségviselőket választott. Elnöknek egyhangúlag az egyedüli jelöltet, a korábbi városi elnököt, Pintér Attilát választották. A városi szervezet alelnöke pedig Kukuly Sándor lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!