Közélet

2016.08.26. 13:43

Megszépült a gamási iskola mosdója

Átadták a gamási általános iskola megújult mellékhelyiségét, melyet az idén második alkalommal indult Iskolamosdó Felújítási Program keretében szépítettek meg.

M. G.

A program kezdeményezője a Domestos gyártója, az Unilever volt. A cég március eleje és május vége között a kiskereskedelemben értékesített Domestos termékek árából öt forintot erre a célra tett félre. A felújításra szoruló iskolai mosdók szűkített listáját a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ segítségével állította össze a vállalat, az így kiválasztott iskolákra bárki szavazhatott. A termékek után végül összesen 13 millió 637 ezer 635 forint gyűlt össze, ebből három iskola mosdófelújítására nyílt lehetőség. De két cég jóvoltából még két tanoda mosdóhelyiségei is megújultak.



A Gamási Általános Iskola is bekerült a nyertesek közé, a felújítási költségeit teljes egészében az NLCafé vállalta. A szerkesztőség is részt vett a felújításban, Szendrődi Enikő, a programot szintén támogató NemisKacat Látványműhely tulajdonosának szakmai segítségével kifestette és dekorációt is készített a mosdók ajtajára.

Címkék#Gamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!