Közélet

2016.08.26. 13:43

Megszépült a gamási iskola mosdója

Átadták a gamási általános iskola megújult mellékhelyiségét, melyet az idén második alkalommal indult Iskolamosdó Felújítási Program keretében szépítettek meg.

M. G.

A program kezdeményezője a Domestos gyártója, az Unilever volt. A cég március eleje és május vége között a kiskereskedelemben értékesített Domestos termékek árából öt forintot erre a célra tett félre. A felújításra szoruló iskolai mosdók szűkített listáját a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ segítségével állította össze a vállalat, az így kiválasztott iskolákra bárki szavazhatott. A termékek után végül összesen 13 millió 637 ezer 635 forint gyűlt össze, ebből három iskola mosdófelújítására nyílt lehetőség. De két cég jóvoltából még két tanoda mosdóhelyiségei is megújultak.A Gamási Általános Iskola is bekerült a nyertesek közé, a felújítási költségeit teljes egészében az NLCafé vállalta. A szerkesztőség is részt vett a felújításban, Szendrődi Enikő, a programot szintén támogató NemisKacat Látványműhely tulajdonosának szakmai segítségével kifestette és dekorációt is készített a mosdók ajtajára.

Címkék#Gamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!