Közélet

2016.09.07. 10:39

Életbevágó Somogynak a 67-es út fejlesztése

A Balaton jövőjével kapcsolatban kérdeztük meg a hírportálunk, a Sonline.hu olvasóit, legtöbbjüket az érdekli, mikor vehetik végre birtokba a 67-es utat gyorsútként, azaz mikor készül el végre a beígért fejlesztés. Mi legyen az újság? Ön megmondja, mi megírjuk.

Sonline

Interaktív témabörzénken a Balaton jövőjével kapcsolatban vártunk kérdéseket, majd felhasználóink felvetései alapján kiderült, hogy az olvasók miről olvasnának szívesen.

Több mint ezer (1004 db) szavazat érkezett hat kérdésre, s kiderült legtöbbjüket (361 szavazat) az érdekelné, mikor készül el a 67-es gyorsút fejlesztése. Régi-régi probléma ez Somogy életében, hogy a megyeszékhely mikor lesz a gyorsabb közlekedésnek köszönhetően szinte csak karnyújtásnyira az M7-es autópályától. Folyamatosan foglalkoztunk a témával, s ezután is beszámolunk róla, bármilyen fejlemény történik az ügyben.

A második legtöbb szavazatot a Balatonnal kapcsolatban az kapta, hogy miért engedik a hatóságok, hogy drótkerítést tegyenek egyes bizonyos partszakaszokon a vízbe, hiszen ez egyáltalán nem elfogadott gyakorlat Európában (218 szavazat). 

A dobogó harmadik fokán szintén egy olyan probléma került, mely sokak szemében pénzkidobásnak tűnhet, pedig az egyén biztonságát érinti, 157 olvasónk szavazott úgy, járjunk utána, miért kell közpénzen az elfáradt evezőst hazaszállítani a Balaton-partra.



Most rajtunk a sor, s ígérjük, szerkesztőségünk minden Önök által ajánlott témának a közeljövőben utána fog járni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!