Közélet

2017.01.05. 11:17

Villanyoszlopot döntött ki egy autó Csombárdon, két ember megsérült

Két ember megsérült abban a balesetben, ami Csombárdon történt csütörtökön a reggeli órákban. Egy személyautó egy villanyoszlopnak csapódott a Kossuth Lajos utcában.

Sonline

A villanyoszlop megrongálódott és veszélyesen megdőlt, ezért a műszaki mentés és a rendőrségi helyszínelés ideje alatt először félpályán haladt a forgalom az érintett útszakaszon.



Később, amikor az áramszolgáltató munkatársai nekiláttak kijavítani a műszaki hibát és elkezdték cserélni a tartószerkezetet, teljesen lezárták az útszakaszt. A rendőrök a Bodrog, valamint a Hetes felől érkezőket is visszafordították. A munkálatok végeztéig a bodrogi önkéntes tűzoltók biztosították a helyszínt.

– A baleset következményeként a megrongálódott oszlop miatt közvetlenül mintegy húsz háztartásban nem volt áram Csombáron a kisfeszültségű hálózaton – mondta megkeresésünkre Varga Ivett az E.ON Hungária Zrt. sajtószóvivője. A hiba elhárítását még dél előtt sikerült befejezniük a szakembereknek. Mint kiderült, a baleset a középfeszültségű hálózaton is problémát okozott, több környékbeli településen élő ügyfél arra panaszkodott, hogy nem működnek a nagyobb fogyasztású háztartási gépeik, mint a szóvivő kiemelte, ezt a zavart délutánra ugyancsak sikerült elhárítaniuk.

 

Címkék#Csombárd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!