Elismerés

2022.12.19. 15:31

Fontos elsimerést kapott a Balaton Fejlesztési Tanácstól

A Balatoni Régió Közbiztonságáért díjat vehetett át Pfeifer Péter tűzoltó alezredes, a Siófoki Katasztrófavédelmi Kirendeltség tűzoltósági felügyelője.

Idén huszadik alkalommal ítélte oda a Balaton Fejlesztési Tanács az elismerést, amellyel immáron már ötvenheten büszkélkedhetnek.

Pfeifer Péter tűzoltó alezredes, a Siófoki Katasztrófavédelmi Kirendeltség tűzoltósági felügyelőjeként nagy hangsúlyt fektet a siófoki tűzoltók képzésére, amely ismeretek kiterjednek a Balaton minden évszakának jellegzetes eseményeire, az ott tartózkodók életét, javaik biztonságát veszélyeztető természeti- és civilizációs kockázatokra. Részt vesz a nyári fesztiválok biztonságos lebonyolításában, kiemelt figyelmet fordít a beavatkozó állomány tömegrendezvényekhez kapcsolódó speciális ismereteinek fejlesztésére. Kiemelkedő munkát végez a régió önkéntes tűzoltó egyesületeinek fejlesztésében. Tűzoltóként és lokálpatriótaként is elkötelezetten szolgálja a térségben élők és oda érkezők biztonságát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!