képek

2018.11.24. 17:25

Csodálatos fotókon az őszi Balaton

Állandón a változik a Balaton, megmutatjuk, milyen arcát mutatja most a magyar tenger, s azt is, egy, kettő vagy éppen három éve milyen volt.

Molnár Gábor

Állandóan változik a táj, pláne ilyenkor november végén, s pláne a Balatonnál. Ahogy ígértük, Posza Róbert fotóin keresztül kéthetente bemutatjuk, miként változott a magyar tenger. Most még ősziesek a színek, de hamarosan már téliesre vált a tó színpalettája. Természetesen azt is megmutatjuk olvasóinknak.

 

Hogy teljes(ebb) legyen a kép néhány előző években készült fotó is került a galériába, így nemcsak azt nézhetjük meg, két hét alatt mennyit változott a tó, hanem azt is egy, kettő esetleg három esztendeje, milyen volt ilyenkor a Balaton színvilága. Előfordult, hogy novemberben már reggelente dér borította a fákat.

Természetesen programokból sincs hiány még ilyentájt sem a Balaton környékén, keresd a likebalaton.hu-n a részletes kínálatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában