Tündérszépek 2020 - fotók!

2019.12.12. 11:44

Edzőtáborban készül a somogyi Tündérszép

A hétvégén új fokozatba kapcsolt Tündérszépek elnevezésű versenyünk: az országos döntőbe jutott lányok felkészítő táborborozáson vettek részt. Így a mi lányunk, a nagyatádi Szabó Nikoletta is tovább csiszolhatta szépségét és modell tudását a badacsonyi Hotel Bonvino-ban.

Barkóczy László

A három napos eseményen nem sok szabadidejük volt a lányoknak. Folyamatosan képezték őket, vagy éppen arról döntöttek, mit viseljenek majd a nagy napon.

– Az első napon, pénteken, a bemutatkozással kezdtünk – meséli az élményeit Szabó Nikoletta. – Ezt követően Béres Alexandra látogatott el hozzánk, és rögtön tartott is egy workshoppal egybekötött fitnesz edzést. Ez alaposan átmozgatott mindenkit úgy, hogy közben nagyon sokat is tanulhattunk tőle. Este aztán egy kötetlen beszélgetés mellett invitáltak minket egy borkostolóra. Igazán finom italokat kóstolhattunk meg.

Szabó Nikoletta – Tündérszépek

A következő nap aztán még sűrűbbre sikeredett, még több feladata volt a lányoknak.

– Sok teendőnk volt szombaton – folytatta Nikoletta. – Profi sminkesek, fodrászok és egy egész stáb dolgozott azon, hogy a legjobb formánkat hozzuk a döntőre. Közben pedig zajlottak a ruhapróbák is. Megmondom őszintén, azok a ruhák melyeket először javasoltak nekem, egyáltalán nem tetszettek. De szerencsére sikerült megbeszélnünk, hogy én mit szeretnék, és szerintük mi állna jól nekem. Így szerintem sikerült egy olyan kollekciót összeválogatni, amiben én leszek a legszebb! – nevetett fel Niki.

Szabó Nikoletta – Tündérszépek

– Ezen a napon vettük fel a bemutatkozó filmjeinket is. Se nekem, se a társaimnak nem volt nagy kedvence a videófilmen való szereplés. De egyrészt mindenkit megnyugtattak, hogy úgy vágják meg a kész filmet, hogy mindenkinek a legjobb arcát mutassa, másrészt pedig egy kommunikációs szakértő foglalkozott velünk, hogy megszólalásaink tökéletesek legyenek.

Szabó Nikoletta – Tündérszépek

Vasárnap a lányok a színpadi mozgást, és a koreográfiákat tanulták be Kocsis Korinna segítségével.

– Huszonketten érkeztünk meg az „edzőtáborba” – emlékszik vissza Szabó Nikoletta. – Természetes, hogy ilyenkor megnézem milyen a többi lányt, szebbek-e nálam, egyáltalán van-e nekem keresnivalóm egy ilyen rangos versenyen. Voltak köztük kedvesek és olyanok is akik talán picit fenn hordták az orrukat, de mindenkivel jól kijöttem. Valóban nagyon szépek és ügyesek a lányok, de most úgy érzem, van esélyem arra, hogy megnyerjem a Tündérszépek 2020-as versenyét.

Szabó Nikoletta – Tündérszépek

A Tündérszépek verseny országos döntője január 26-án lesz, de előtte még egyszer lesz egy felkészítő nap, ahol az utolsó simításokat is megejtik a lányok mind jobb szereplése érdekében. Addig is nincs más dolgunk, mit szorítani a somogyi lányért!

Szabó Nikoletta – Tündérszépek

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában