fotó

2020.01.14. 20:00

Mentőben látta meg a napvilágot egy somogyi kisfiú

Sikeres szülést vezettek le menet közben a kaposvári mentők hétfőn délután. Egy Somogy megyei kistelepülésen élő édesanyához riasztották az igali mentőket, közben pedig a kaposvári esetkocsi is elindult eléjük.

Góz Lilla

A stabil állapotban lévő kismamával a két mentőegység a kaposvári kórház felé vette útját, azonban útközben felgyorsultak az események, és ahogy az édesanya fájásai sűrűsödtek, majd elfolyt a magzatvíz, a mentők előkészültek és legvégül a gépjárműben vezették le a szülést.

Nekik köszönhetően komplikáció nélkül jött világra a kisfiú. Az újszülöttett egy izolációs takaróba bugyolálták, hogy addig is melegen tartsák, míg megérkeznek vele a kórházba. Az édesanya és a kisbabája is jól van, a kaposvári kórház szülészeti osztályán pihennek. Megkeresésünkre a szülésben résztvevő somogyi mentők elmondták: nagyon örülnek, hogy sikeresen világra segíthették a kisfiút a gépjárműben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában