Kultúra

2017.06.06. 13:45

A világot jelentő deszkák a Roxínpadon

A kaposvári Roxínház társulata 2000-ben kezdte meg működését, azóta nagyon sokan megismerték és megszerették őket. A csapat sokat fejlődött, egyre színvonalasabb előadásaik vannak. Sok felnőtt és fiatal játszik náluk, akik a tánc, a zene és a színészkedés szeretete miatt csatlakoztak.

Garai Kitti - Sonline

A társulat fiatal tagjai elmondták, hatalmas lehetőség a Roxínház azok számára – így nekik is –, akik ezen a területen szeretnének elhelyezkedni. Megismerkedhetnek a darabokkal, melyekről azelőtt nem is hallottak, és kipróbálhatják magukat különböző szerepekben. Mindamellett, hogy sokat tanulhatnak, egy remek közösséghez is tartoznak, melyet már szinte a családjuknak tartanak.

Ellátogattunk a társaság egy próbájára, melyről kiderült, a jó hangulat mellett nagyon fegyelmezettek, odafigyelnek magukra és társaikra, segítik egymást mindenben. Készítettünk egy videót az ottani életről, a fiatalokról, melyből kiderül, miért szeretnek oda járni, és, mit jelent számukra a Roxínház.

A kaposvári Roxínház társulata 2000-ben kezdte meg működését, azóta nagyon sokan megismerték és megszerették őket. A csapat sokat fejlődött, egyre színvonalasabb előadásaik vannak. Sok felnőtt és fiatal játszik náluk, akik a tánc, a zene és a színészkedés szeretete miatt csatlakoztak. Garai Kitti - Sonline -->

Címkék#Kaposvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!