festés

2018.09.20. 18:40

Színessé varázsolták az iskola falait

Végtelen kéklő tenger és citrus liget – ilyen környezetben tölthetik hétköznapjaikat a berzencei iskolások.

Gamos A.

A szülők, az önkormányzat és az iskola dolgozói összefogással kiszínezték a folyosók és az aula falait. Ugyanis közel 2400 szavazatot szereztek a Let’s Colour Településszépítő Egyesület pályázatán, és vigaszdíjként nyertek 50 liter színes beltéri falfestéket. A terveket Kollár Ildikó rajztanár készítette el, Ő irányította a munkát is. A szülők anyagilag is hozzájárultak az eszközök megvásárlásához. Az intézmény karbantartói, takarítói, tanítók-tanárok és az iskolavezetés mellett 33 szülő segített abban, hogy megszépüljön az új tanévre a Kavulák János iskola belseje.

Novográdeczné Balogh Anna igazgató elmondta, hogy támogatással, illetve az ügyes kezű apukák munkája révén megújult a közösségi tér is. Elkészült a „Tudás fája”, melyen az iskola kabalája, egy mókus talált otthonra. Új ülőgarnitúrát és virágtartókat helyeztek az aulába, az új fali szekrénybe pedig a diákok kupái kerültek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában