Interjú

2017.07.13. 06:00

Julianna Margulies: Sokat tanultam a férjemtől

Bár a legszebb színésznők között tartják számon, Julianna Margulies mégis sokáig rettegett attól, hogy egyedül marad. Aztán megismerkedett a férjével, és minden a helyére került.

A Vészhelyzet Carol nővéreként ismertté vált színésznőnek szülei válása miatt hamar fel kellett nőnie. Erről az időszakról így vall:

- Amikor kislányként azt láttam, hogy anyámnak állandóan új szeretője van, elhatároztam, én nem leszek ilyen. Csak akkor kezdtem bele egy kapcsolatba, amikor azt éreztem, ez sokáig fog tartani. Persze, jó lett volna 20 évesen látni a jövőt, azt, hogy megtalálom álmaim férfiját, és lesz gyermekem… Akkor talán nem rettegtem volna attól, hogy magányos maradok, és jobban tudtam volna élvezni az életet.

A férjem védelmében és Az elveszett szoba című sorozat sztárjának vallomását teljes egészében elolvashatja a megyei napilapokban péntekenként megjelenő tévéműsor-mellékletben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!