Vörös veréb

2017.09.15. 13:46

Megjelent a hazánkban forgatott kémfilm első előzetese

Az Oscar-díjas Jennifer Lawrence egy orosz kémnőt alakít majd ezúttal, akit arra képeztek ki, hogy minden vonzerejét bevetve csábítsa el férfi riválisait, így megszerezve a CIA legfontosabb titkait.

Az Éhezők viadalának szupersztárja mellett pedig feltűnik majd még a vásznon Joel Edgerton (Warrior – A végső menet, Zero Dark Thirty – A bin Láden-hajsza) és az Oscar-díjas Jeremy Irons is, de számos magyar színészt is láthatunk majd a 2018 márciusában érkező thrillerben. Az alkotást az a Francis Lawrence rendezi, aki az Éhezők viadala második és harmadik részén már dolgozott együtt a színésznővel.

A teljes egészében Magyarországon forgatott kémfilm első előzetesében több ismerős helyszín is feltűnik: a dunaújvárosiak például uszodájuknak örülhetnek, az operarajongók pedig Ybl Miklós Andrássy úti zenepalotájáról láthatnak néhány pillanatnyi, de annál szebb felvételt.

(Borítóképünkön a színésznő a dunaújvárosi uszodában. Forrás: Red Sparrow Trailer / Youtube)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!