családi viszály

2018.06.28. 16:58

Nem tudni, ki rendezi majd Michael Jackson apjának temetését

A napokban elhunyt Joe Jackson lánya és unokája teljesen máshogy látja a sztár életét, így abban sincs megegyezés, ki rendezi majd a temetést.

(FILES) In this file photo taken on October 28, 2009 Joe Jackson speaks during a press conference at the Brenden Theatres inside the Palms Casino Resort to announce plans to build a performing arts center in Gary, Indiana in Las Vegas, Nevada. Joe Jackson, the father of Michael Jackson who created the Jackson 5 music family with iron will, died June 27, 2018, reports said. He was 89. Entertainment sites TMZ and ET said that Jackson died Wednesday after a battle with cancer. Representatives for family members did not immediately respond to requests for comment, but Jackson himself hinted at his impending death in a tweet two days ago. / AFP PHOTO / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Isaac Brekken

Michael Jackson édesapja, a The Jackson 5 egykori producere szerdán hunyt el hasnyálmirigyrákban, 89 éves korában. Lánya, Janet és unokája, Paris azonban máris összeveszett, ugyanis nem tudnak dűlőre jutni azon, ki is fizesse majd a temetést. Bár már elkezdődött közöttük az egyeztetés, a kettejük közti híresen rossz viszony igencsak rányomja a bélyegét a szervezésre.

Egy bennfentes szerint Janet azt mondta, hogy azért akarja kifizetni az egészet, mert ha Michael Jackson unokája állná a számlákat, az „az egész család számára megalázó lenne”. A 20 éves Paris azonban úgy gondolja, hogy neki volt egyedül őszinte a kapcsolata a nagyapjával, ezért neki kell a búcsúztatóról is gondoskodnia – írja a Daily Mail alapján a Ripost.

Az 52 éves Janetnek viszont apja élete végéig rossz volt a viszonya a menedzserrel, bár ezt nyilvánosan nem mutatták ki.

Borítókép: AFP PHOTO / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Isaac Brekken

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!