Tovább ragyoghat

2019.05.03. 07:24

Lucy Liu is csillagot kapott

Az ötvenéves színésznő is elfoglalhatta méltó helyét a hollywoodi Hírességek sétányán.

Los Angeles, 2019. május 2. Lucy Liu amerikai színésznõ a csillagának avatási ünnepségén a Los Angeles-i Hollywoodi hírességek sétányán 2019. május 1-jén. Az ötvenéves Liué a 2662. csillag a sétányon.

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Etienne Laurent

A különleges szépségű, kínai-amerikai származású Lucy Liué lett a 2662. csillag a legendás Los Angeles-i sétányon, ahol Hollywood legnagyobb kiválóságainak nevébe „botlik” az ember, akárhová is lép.

Lucy Liu amerikai színésznõ a fiával, Rockwell Lloyddal a csillagának avatási ünnepségén a Los Angeles-i Hollywoodi hírességek sétányán 2019. május 1-jén.
MTI/EPA/Etienne Laurent

Az avatóünnepségen Liu fiával, Rockwell Lloyddal és a Charlie angyalai című filmben vele együtt szereplő színésztársaival, Drew Barrymore-ral és Cameron Diazzal is pózolt a kamerák előtt.

Drew Barrymore, Cameron Diaz és Lucy Liu amerikai színésznõ (b-j) Liu csillagának avatási ünnepségén a Los Angeles-i Hollywoodi hírességek sétányán 2019. május 1-jén.
MTI/EPA/Etienne Laurent

Liut olyan filmekben láthatta a nagyközönség, mint például a Kill Bill, a Charlie angyalai vagy a Jackie Chan: az új csapás című alkotások, de hangját kölcsönözte olyan népszerű animációs filmekben is, mint a Kung-fu panda, a Mulan 2. vagy a Csingiling-sorozat.

Borítókép: Lucy Liu amerikai színésznő

Címkék#lucy liu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!