hatvanöt év után

2019.07.27. 20:50

Kirk Douglas felesége elnézte a félrelépést

Anne Douglas komoly dolgot árult el a hosszú házasságuk titkáról.

Actor Kirk Douglas, 100 years old, and wife Anne celebrate the 25th Anniversary of the Anne Douglas Center for Women, at the Los Angeles Mission on Skid Row, on May 4, 2017 in Los Angeles, California. - The couple will celebrate their 63rd anniversary on May 29th. (Photo by DAVID MCNEW / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Kirk Douglas az egyik utolsó élő legenda a hollywoodi filmgyártás aranykorából. A Golden Globe-díjas színész a 102. születésnapját ünnepelte decemberben, felesége, Anne Douglas pedig áprilisban tartotta a századik születésnapját. Hatvanöt éve kötöttek házasságot, fiúk Michaell Douglas Oscar-díjas színművész – írja a Borsonline.

A napokban hatalmas meglepetésre, elfogadták a meghívást, és részt is vettek Hollywoodban a Kirk és Anne: Szerelmes levelek, mosolyok és egy egész élet Hollywoodban című felolvasóesten. A partin Hugh Jackman és neje, Deborra Lee Furness olvastak fel titkos, szerelmes leveleikből. Anne Douglas komoly dolgot árult el a hosszú házasságuk titkáról.

Kirk sosem próbálta meg eltitkolni előlem a légyottjait, én pedig tisztában voltam vele, nem várhatok el teljes hűséget tőle a házasságban. Sok akadályba ütközik az ember ennyi együtt töltött év során, de gyönyörű volt valamennyit legyőzni – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!