Emmy-díj

2019.12.03. 14:35

Gera Marina: a vezető filmesek szerint nemzetközi karriert kell építenem (videó)

A színésznő hazaérkezett New Yorkból, ahol fotózásokon és találkozókon is részt vett.

New York, 2019. november 26. Gera Marina a sajtószobában tartott fotózáson, miután átvette a legjobb színésznõnek odaítélt elismerést az Örök tél címû filmben nyújtott alakításáért a Nemzetközi Emmy-díjak 47. átadási ünnepségén a New York-i Hilton Szállodában 2019. november 25-én. MTI/AP/Invision/Evan Agostini

Forrás: MTI/AP/Invision

Fotó: Evan Agostini

Hazaérkezett első Emmy-díjas színésznőnk, Gera Marina, aki az Örök tél című filmben nyújtott alakításáért kapta meg a tévéfilmes Oscarként emlegetett elismerést – írja a nullahategy.hu.

A művésznőt a Gulágokban Elpusztultak Emlékének Megörökítésére Alapítvány elnöke, Nagyné Pintér Jolán egy megható levéllel köszöntötte, amelyben kitért arra, hogy Gera Marina az Emmy-díj átvételekor a Szovjetunióba elhurcolt áldozatokról is megemlékezett.

A portál a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren készített interjút a magyar filmtörténelmet írt színésznővel, aki megmutatta a fantasztikus Emmy szobrocskáját is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!