Hollywood

2020.06.30. 17:08

Nagypapaként tér vissza a mozivászonra Robert De Niro

Robert De Niro Nagypapa hadművelet című új filmje szeptember 18-án debütál az észak-amerikai mozikban – jelentette be a produkciót forgalmazó 101 Studios.

Robert De Niro amerikai színész, miután életműdíjat vett át az amerikai film- és televíziós színészek céhe, a SAG (Screen Actors Guild) 26. díjkiosztó gáláján Los Angelesben 2020. január 19-én.

Forrás: MTI/EPA

Fotó: David Swanson

A Tim Hill rendezésében forgatott film Robert Kimmel Smith War With Grandpa című gyermekregényéből készült. A film főhőse Peter, akinek át kell adnia a szobáját a nagyapjának, mikor hozzájuk költözik.

Bár a fiú szereti a nagyapját, nem akar lemondani a szobájáról sem, ezért barátai segítségével indít támadást, hogy visszaszerezze, de mivel a nagyapát kemény fából faragták, a piszkálódás lassan egész háborúvá fajul.

A Variety.com cikke szerint Peter szerepét az Elliott, a sárkányból is ismert Oakes Fegley játssza, a nagypapát pedig De Niro alakítja.

A film sztárjai között olvasható Uma Thurman és Christopher Walken neve is.

Borítókép: Robert De Niro amerikai színész, miután életműdíjat vett át az amerikai film- és televíziós színészek céhe, a SAG (Screen Actors Guild) 26. díjkiosztó gáláján Los Angelesben 2020. január 19-én

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!