ez valóban kínos

2021.10.08. 17:44

Kínszenvedés volt Jennifer Anistonnal szexjelenetet forgatni

A színész nem fogta vissza magát.

Jake Gyllenhaal nemrégiben felidézte, milyen is volt, amikor Jennifer Anistonnal kellett szexjelentet forgatnia, és úgy tűnik, hogy a színész nem igazán élvezte az akciót – derült ki a Buzzfeed cikkéből. Na nem azért, mert rossz volt, éppen ellenkezőleg...

„Ó, igen. Szenvedés volt az egész” – fogalmazott a 40 éves színész.

„Furcsa módon a szerelmi jelenetek készítése nagyon kínos tud lenni, mert talán 30–50 ember nézi őket. Ez engem nem indít be, így legtöbbször furcsa, mechanikus. Tulajdonképpen ez egy tánc, egy koreográfia, amit a kameráknak csinálunk” – mondta Jake, és hozzátette, hogy Jenniferrel az úgy nevezett párnatechnikát alkalmazták, hogy kevésbé legyen kínos.

„Azt hiszem, ez valójában Jennifer javaslata volt. Nagyon kedves volt, hogy mondta, hogy így csináljuk, még mielőtt elkezdtük volna” – árulta el, majd felidézte, Jennifer hogyan hozta fel a témát: „Párnát teszek ide” – mondta, utalva arra, hogy a fejtámaszt kettejük intim testrésze közé helyezték.

Gyllenhaal egyébként bevallotta, hogy több évig szerelmes volt Anistonba, éppen emiatt volt számára furcsa érzés szexjelenetet forgatni vele.

Ezek is érdekelhetik