Rémisztő

2022.08.03. 06:37

Hátborzongató: Baba Vanga megjósolta az idei vízhiányt

Már több látomása is bekövetkezett a jósnőnek azok közül, amiket megjövendölt idénre.

A legendás misztikus, Baba Vanga ijesztő jóslatokat tett 2022-re, amik közül bizony van, ami már valóra is vált. A Balkán Nostradamusaként ismert vak bolgár médiumról úgy tartják, hogy helyesen jósolta meg a New York-i 9/11-es támadásokat, Diana hercegnő halálát és az ukrajnai csernobili katasztrófát.

Bár mintegy 25 évvel ezelőtt elhunyt, sokan még mindig hisznek szavaiban. Az idei évre vonatkozó jóslatai sem kevésbé hatásosak. Baba Vanga arra figyelmeztetett, hogy a városokat vízhiány sújtja majd, ami politikai következményekkel jár, és az országok kénytelenek lesznek alternatív megoldásokat találni.

Sötét jóslata pedig sajnos beigazolódott, ugyanis a kenti lakosokat a hőhullám miatt már felszólították arra, hogy csak a legszükségesebb esetekben használjanak vizet.

Baba Vanga azt is állította, hogy több ázsiai országot és Ausztráliát intenzív árvizek, valamint földrengések és cunamik fogják sújtani. 

A próféta egy másik világjárványt is kilátásba helyezett, ami ezúttal Szibériából indulna el. A misztikus továbbá éhínséget jósolt Indiában a hőmérséklet csökkenése miatt – számolt be róla a Metro.

Talán a leghihetőbb jóslata 2022-re a virtuális valóság térhódítása, amikor az emberek minden eddiginél több időt töltenek a képernyők előtt.

A járványt állítólag egy régen befagyott vírus okozza majd, amit az éghajlatváltozás fog felszabadítani. Mielőtt azonban pánikba esnénk amiatt, hogy mit hoz 2022 hátralévő része, fontos elmondani, hogy nem minden jóslata vált valóra – írta a cikk alapján a Bors.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában