Bulvár-celeb

2023.06.28. 23:35

Nagy a baj? Madonnát intenzív osztályon kezelik

Most jelentették be: eszméletlen állapotban találtak rá Madonnára, az intenzív osztályon kezelik.

Forrás: Twitter/Madonna

Madonnára eszméletlenül találtak rá, ezért sürgősen kórházba kellett szállítani és intubálták. A menedzsere közleménye szerint a 64 éves énekesnőt egy New York-i kórház intenzív osztályán kezelik, miután egy "súlyos bakteriális fertőzésben" szenved. Guy O'Seary azt is hozzátette, hogy a hatgyermekes édesanya "várhatóan teljesen felépül", az "egészsége javulóban van", de még napokig orvosi ellátásra szorul. Éppen ezért el kell halasztaniuk Madonna Celebration turnéját is, amely a jövő hónapban indult volna.

 

A Page Six úgy értesült, hogy Madonna még szombaton lett rosszul és rohammentővel vitték kórházba. Legidősebb gyermeke, a 26 éves Lourdes Leon végig vele maradt a kórházi kezelés alatt.

 

Se a család, se a menedzser nem részletezte, milyen baja van Madonnának, csak azt ismerték el, hogy súlyos fertőzést kapott, intenzív osztályon van. Nem tudni, mikor lesz elég jól ahhoz, hogy elhagyhassa a kórházat és azt sem lehet tudni, mikor tudja elkezdeni a koncertezést - írja a Bors.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!