Bulvár-celeb

2023.09.04. 02:12

Borzalmas hírek érkeztek Céline Dionról

Sajnos nem használt a kezelés.

Forrás: AFP

Fotó: NurPhoto

Tavaly decemberben érkezett a hír, hogy lemondja turnéját Céline Dion. Az énekesnőnél gyógyíthatatlan betegséget diagnosztizáltak, ami fizikai állapota mellett a hangképzését is nagyban befolyásolta.

Nemrégiben Céline nővére, Claudette Dion tett nyilatkozatot, elmondta, hogy mindenben a testvére mögött állnak a családdal, bár nem sokat tehetnek érte, és nem tudnak enyhíteni a szenvedésein sem.

– Ez egy olyan betegség, amit még az orvosok is csak most tanulmányoznak. Vannak görcsei, amiket lehetetlen kordában tartani. Ismered azt, amikor valaki felugrik álmában, mert hirtelen görcsbe állt a lába vagy a vádlija? Ez olyasmi, csak az összes izmot egyszerre éri

– mondta el Claudette.

Céline Diont az úgynevezett stiff-person-szindrómával diagnosztizálták: a betegség nagyon ritka és egyelőre nincs ismert gyógymódja. Jellemzője, hogy merev izmokat és görcsöket okoz a karokban, a lábakban és a törzsben is. Egyelőre azt sem lehet tudni, pontosan mi okozza ennek kialakulását.

Claudette Dion azt is elárulta, hogy bár a húga egy erős nő, aki küzd a betegsége ellen, valamint a legjobb szakemberekkel van körülvéve, az énekesnő állapota nem sokat javult.

– Egyelőre nem találtunk olyan gyógymódot, ami használna, de nem szabad feladni a reményt

– jelentette be Claudette, aki szerint a testvérének elsősorban sok pihenésre van szüksége, főleg azok után, hogy egész életében annyira keményen dolgozott, és mindig igyekezett a legjobb formáját nyújtani – írja a Ripost a Page Six cikke alapján.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!